El divendres 7 de juny a Figueres i el dissabte 8 a Banyoles.

La sectorial del lleure educatiu i sociocultural de la COS organitza dues jornades de xerrades i assemblees obertes a Figueres, el divendres 7, i a Banyoles, el dissabte 8, amb la col·laboració del Casal Popular i Independentista del Pla de l’Estany. Els dos actes comptaren amb les intervencions de companyes de la sectorial i d’un treballador del Col·lectiu Ronda i membre del Centre d’Estudis Sindicals (àrea de formació de la COS).

La xerrada i assemblea oberta del divendres 7 a Figueres es celebrarà a Can Met, (Carrer Sant Vicenç, 30) i l’acte del dissabte 8 a Banyoles tindrà lloc al Casal Popular i Independentista del Pla de l’Estany (cantonada Carrer Muralla i Carrer Estricadors).

 

 

L’objectiu d’aquests dos actes és primerament informatiu, per tal de donar a conèixer a totes les persones que treballen en el sector del lleure educatiu i sociocultural com s’està desenvolupant la lluita per la renovació del conveni col·lectiu del sector del lleure.

També es compartirà l’experiència de diferents companyes de la sectorial del lleure de la COS, que des de l’auto-organització i el suport mutu, estan començant a organitzar-se en diferents seccions sindicals als centres de treball (monitors de menjadors, vetlladores, educadores d’educació especial, educadores/monitores del lleure…).

Ets treballadora del sector, estàs dins del conveni del sector del lleure?
No tens contracte de treball?
Ets monitora de menjador i no saps si l’any vinent et tornaran a contractar?
Fas casals d’estiu o activitats extraescolars?
Treballes en una escola de natura de la comarca?
Tens el carnet de monitor en el lleure, ets voluntari d’algun Agrupament o Esplai i tens pensat treballar en el sector algun dia?

Vine a compartir la teva situació al teu lloc de treball, a informar-te de com està la negociació del conveni i a resoldre dubtes laborals. Contra la precarietat i la pèrdua de condicions laborals, suport mutu.


Sectorial del Lleure Educatiu i Sociocultural de la Coordinadora Obrera Sindical (COS)
www.coslleure.wordpress.com

facebook.com/cos.lleure
twitter.com/CosLLeure
lleure@sindicatcos.cat