El dijous 18 de juliol, a les 19.00h, al Casal Popular Atzari de Vilassar de Mar.
 

La sectorial del lleure educatiu i sociocultural de la COS conjuntament amb l'Assemblea territorial de la COS al Maresme i l'assemblea d'Arran de Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i Cabrils organitzen aquesta xerrada i assemblea oberta del del sector del lleure educatiu i sociocultural al Maresme.

 
 
 
 
 
L’objectiu d’aquest acte és primerament informatiu, per tal de donar a conèixer a totes les persones que treballen en el sector del lleure educatiu i sociocultural, com s’està desenvolupant la lluita per la renovació del conveni col·lectiu del sector del lleure. També es compartirà l’experiència de diferents companyes de la sectorial del lleure de la COS, que des de l’auto-organització i el suport mutu, estan començant a organitzar-se en diferents seccions sindicals als centres de treball (monitors de menjadors, vetlladores, educadores d’educació especial, educadores/monitores del lleure…).
 
Animem a totes persones que estiguin relacionades amb el sector del lleure educatiu i sociocultural que acudeixin a la xerrada per compartir la situació laboral al seu lloc de treball, a informar-se de com està la negociació del conveni i a resoldre dubtes laborals. Contra la precarietat i la pèrdua de condicions laborals, suport mutu.
 
El sector laboral del lleure educatiu i sociocultural està fortament amenaçat. Anys de lluita i mobilització en defensa dels convenis col·lectius poden quedar en un no res si no ens plantem. No ens queda cap més alternativa que la mobilització i la pressió cap als culpables, sense un sector aixecat i mobilitzat estem venudes.
 
XERRADA / ASSEMBLEA OBERTA
del sector del lleure educatiu i sociocultural al Maresme
Dijous 18 de juliol
19.00 h / Casal Popular Atzari (Passeig dels Pins, antic edifici del Piri)
Vilassar de Mar
Assemblea Territorial de la COS al Maresme
maresme@sindicatcos.cat
facebook.com/cos.maresme
twitter.com/cosmaresme
Assemblea d'Arran Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i Cabrils
cabrils.arran.cat
twitter.com/ArranVC
cabrils@arran.cat