Organitzada per les assembles de la CUP a l’Alt Maresme, la COS hi participarà juntament amb Cafè amb llet i CATAC-CTS AIC.
 
Continua la campanya informativa sobre la situació en què es troba la sanitat pública. Una iniciativa a càrrec de les assemblees locals de la CUP de l’Alt Maresme i La Selva, que va començar amb les rodes de premsa als hospitals comarcals de Calella i Blanes (els que conformen la Corporació de Salut del Maresme i La Selva). Aquesta és el primer acte del cicle de xerrades col·loqui que tindran lloc a diferents localitats d’ambdues comarques.

El dijous 25 d’octubre, la sala d’actes de la Cooperativa l’Amistat de Calella (Carrer Església, 208) acollirà a partir de les 20.00 h del vespre la primera xerrada. Hi parlaran Albano Dante (Cafè amb llet), Ramon Serna (CATAC-CTS AIC) i Andreu Bautis (COS). Es parlarà sobre el funcionament del sistema sanitari al Principat, de quines retallades s’han realitzat en aquest sector i com han afectat a la població i a les treballadores i treballadors dels centres sanitaris i dels diferents casos de presumpta corrupció que han sortit a la llum en els últims temps.