El proper divendres 12 de novembre a les 20:00 de la vesprada tindrà lloc al Casal Jaume I de Gandia la xarrada “El sindicalisme anticapitalista en el context de la crisi actual”, a càrrec de Gonçal Bravo, secretari general de la COS, i Marc Banyuls, de l'agrupació local de la CGT de la ciutat de Gandia.

Aquest acte també serveix per presentar als mitjans de comunicació de la Safor la formació d'un bloc anticapitalista i de sindicalisme combatiu que té la intenció de treballar contra tot tipus d'agressions del capital a la classe treballadora (desnonaments, reformes, retallada de polítiques socials, segrest democràtic, etc.), fent costat a altres organitzacions sindicals i cíviques que tenen en comú la lluita pel repartiment equitatiu del treball i la riquesa.

La consolidació d'aquest equip de treball és una fita cabdal en la comarca i ja s'ha proposat convocar piquets informatius i una manifestació unitària el 14N. Entre els col·lectius es troba: la COS, CGT, Endavant, Arran, Plataforma d'Estudiants de la Universitat Politècnica Superior de Gandia i Estudiants en Acció.