Tal com informa la secció sindical de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) d'autobusos de TMB al seu blog, finalment dijous 14 de febrer es va realitzar el judici contra l’acomiadament del company Andreu de Cabo.

Després d'haver-se suspès fins a dues vegades el judici, en aquesta ocasió no hi ha hagut espera, ni suspensió. Vàries desenes de treballadors i treballadores de TMB, així com persones solidàries, es van apropar a al concentració convocada. En un primer moment, van entrar als jutjats els representants de l'empresa (TMB) rebuts amb crits de "corruptes" i "Andreu readmissió". Tot seguit, Andreu de Cabo també va accedir a l'edifici del Jutjat social. Després de ser escoltades les dues parts i els i le stestimonis, el jutge va informar que dilluns que ve hi haurà sentència.

Andreu de Cabo i la resta de companys i companyes que han estat presents al judici han sortit satisfetes de com ha anat.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) esperem que l’acomiadament sigui declarat nul, amb la reincorporació immediata del company i el pagament dels sous d’aquest 8 mesos que ha estat al carrer.

La secció sindical de la COS també vol agrair als companys i companyes, de dintre i de fora de l’empresa, que han estat recolzant aquesta llarga lluita: "Sabem qui som i sabem qui ha estat al peu del canó fent feina."

Des de la COS volem mostrar tot el nostre carinyo i respecte al company Andreu de Cabo, que durant tot aquest temps tan difícil s’ha mantingut ferm en les seves idees i amb un somriure als llavis.

Per a nosaltres, sigui quina sigui la sentencia, ets un exemple de perseverança en la lluita i de companyarisme.

Amunt i força!

Més informació del cas a: ANDREU DE CABO READMISSIÓ!