La Coordinadora Obrera Sindical va treure 5 de les 9 persones que conformen el comitè d’empresa d’ESFOSA, situat a la ciutat de Vic.

Després d’uns anys de molta lluita a l’escorxador, amb vagues, acampades contra la repressió, vulneració dels drets sindicals, etc, la lluita segueix donant els seus fruits, aquesta vegada amb la representació dels treballadors i treballadores d’aquest centre de treball.

El sindicat de l’esquerra independentista volem donar les gràcies a tothom qui ens ha fet confiança per seguir defensant els seus drets, els drets de la classe treballadora. Particularment la territorial Osona-Ripollès del sindicat, vol donar les gràcies tant a Càrnies en lluita com a la resta del teixit associatiu del territori pel seu suport.

Les eleccions varen ser el passat dijous 4 d’octubre i la jornada va acabar amb una petita celebració a les portes de l’escorxador al voltant de les 10 de la nit, quan es portaven els resultats a les persones que esperaven als membres del comitè que sortissin del recompte.

La composició de 9 persones ha quedat amb 5 representants de la COS, 3 de l’UGT i 1 de CCOO.

 

Moltes gràcies i que seguixi vivint la lluita de la classe obrera!

 

Vic, 2018, Països Catalans