La COS, sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans, vam guanyar les eleccions del passat 28 d’abril a l’empresa AEtech, a la població de Salt (el Gironès)

Els fantàstics resultats de confiança cap a la COS, es veuen reflectits veient com la nostra llista ha tret 6 dels 9 delegats/des que formen el conjunt del comitè d’empresa. Els altres 3 delegats, han sortit per la UGT.

Des de la COS, volem agraïr a tots i totes les companyes que ens han donat suport i l’evident confiança a la candidatura del nostre sindicat. Només cal veure els resultat i observar que tots els vots emesos a la mesa de tècnics, (tot i que la COS, va ser l’única llista que va poder-se votar degut a la falta de candidats a la llista d’UGT) han estat per la COS. Sense haver-hi cap vot nul o en blanc.
Per la mesa d’especialistes, tot i veure els resultats clarament destinats a la candidatura d’UGT, volem destacar i posar especial atenció en els vots que han fet possible obtenir un dels delegats en aquesta mesa.

Per altra banda, sense l’ajuda jurídica, d’organització i coordinació del sindicat a la comarca i a nivell nacional, tampoc hagués estat possible aquesta victòria. Per això cal felicitar a tots i totes les companyes militants de la territorial de les comarques nord orientals, a tot el suport jurídic que estem tenint, als companys del secretariat nacional, a l’experiència dels companys de la territorial d’Osona, …. als quals hem tingut al costat constantment.

Una cosa però queda clara. Està molt bé poder guanyar unes eleccions sindicals, però el més important, és l’organització dels treballadors i treballadores als centres de treball. 

ORGANITZACIÓ i LLUITA SINDICAL EN ELS CENTRES DE TREBALL!!!
EL 14 DE MAIG, TOTS I TOTES FEM PINYA CONTRA LES RETALLADES SANITÀRIES!! ANEM A BARCELONA A MANIFESTAR-NOS!!