Comunicat sobre la victòria en les eleccions sindicals per al Comitè d’Empresa de Sodeca SLU a Ripoll, on la COS ha esdevingut el sindicat amb més presència en el comitè d’empresa.

La passada tardor es varen celebrar eleccions sindicals per elegir el nou comitè d’empresa a Sodeca SLU de Ripoll (el Ripollès). Es tracta d’una empresa que, en el moment de les eleccions, eren 222 treballadores i treballadors, 61 dones i 161 homes, especialista en el disseny i fabricació de ventiladors i els seus accessoris per aplicacions industrials.

En aquestes eleccions s’hi presentaren dues candidatures, la fins llavors majoritària de la UGT i la nova candidatura, la de la COS (que entraríem com a nou sindicat a l’empresa). La participació total va ser del 36 %, cosa que hem de treballar de valent per capgirar-ho. Pel nombre de treballadores i treballadors de l’empresa es tracta d’un comitè de 9 delegades i delegats, 6 del col·legi de tècniques i administratives i 4 delegades del col·legi d’especialistes i personal no qualificat.

Finalment el resultat va ser de 4 delegades del sindicat majoritari i 5 delegades de la COS, el que representa una important victòria en les nostres primeres eleccions en aquesta empresa. Entre totes i tots, continuem fent COS!