Serà el dissabte 6 de setembre davant del Casal Despertaferro i comptarà amb la participació del col·lectiu de punxa-discos La Sonidera del Camp.

Per tal de difondre el cas i recollir diners per front a les despeses judicials, el pròxim dissabte 6 de setembre a les 12.00 h al Carrer Martí Napolità de Reus (davant del Casal Despertaferro) l'assemblea de la COS al Camp organitza un segon vermut roig solidari i musical que comptarà amb la participació del col·lectiu de punxa-discos La Sonidera del Camp, per tal de recollir diners pels tres acomiadats de l’empresa Deamed. El passat agost es va realitzar un altre al Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona.

D’aquesta manera, es pretén crear una caixa de resistència que permeti sufragar les despeses de la demanda presentada als jutjats de Tarragona i les costes judicials. Des de la COS exigim, a través d’aquesta demanda, la nul·litat de l’acomiadament dels tres treballadors, i per tant, la seva corresponent readmissió immediata.

Tanmateix, un cop resolta aquesta situació, també es planteja d’exigir via judicial el deute que l’empresa té amb aquests tres treballadors, així com activar la secció sindical a l’empresa per resoldre els principals greuges que aquests tres treballadors, i la resta de companys, patien durant el desenvolupament de la seva tasca.

El passat juliol l'assemblea de la COS al Camp va denunciar l’acomiadament de tres treballadors que van constituir la secció sindical al Grup Europa Telecomunicacions Deamed de Constantí, en el que consideren com un clar exemple de vulneració de la llibertat sindical. A principis d’estiu, un grup de treballadors de l’empresa Deamed del Polígon Industrial de Constantí van crear una secció sindical, davant dels diferents greuges que estaven patint per part de la gerència de l’empresa. Els treballadors tenien contractes temporals, tot i que porten anys treballant en aquesta empresa, han realitzat centenars d’hores extres que no han estat remunerades, desenvolupen tasques que no corresponen amb la seva categoria laboral i tenen un conveni que no s’adequa a les activitats que realitzen en aquesta empresa.

COS El Camp @COS_elCamp