El dissabte 18 d'octubre s'organitza a La Capsa, local obrer de Mataró, un vermut per debatre de la mobilització de la classe treballadora per la consulta del 9N.

L'assemblea territorial de la COS (Coordinadora Obrera Sindical) al Maresme incia un cicle de vermuts debats a La Capsa, local obrer. Aquests giraran al voltant d'un tema específic. El primer servirà per debatre sobre com s'ha mobilitzat la classe treballadora per la consulta del 9N.

 

A partir de les 12.00 h del migdia del dissabte 18 d'octubre, a La Capsa, local obrer situat al Carrer de l'Hospital, 1 (cantonada amb el Carrer de Sant Ramon) de Mataró, es debatrà en clau laboral i sindical sobre la consulta del 9N, el procés sobiranista engegat a la CAC (Comunitat Autònoma de Catalunya) i de l'ofensiva recentralitzadora dels estats espanyol i francès.

La mobilització de la classe treballadora és l'única manera perquè aquesta assumeixi el lideratge per confluir els processos d'alliberament nacional amb la defensa dels nostres interessos de classe. De la mateixa manera, una agressió a qualsevol dels territoris que conformen els Països Catalans és un atac a la nació completa, pel que caldrà sempre donar una resposta prenent com a referència tot el nostre marc territorial.

Només amb la mobilització i la desobediència és possible fer front al procés de recentralització i avançar en el procés d'autodeterminació de la CAC. La resposta de la classe treballadora a la conjuntura política actual a través d'exercir una desobediència massiva a la prohibició de la consulta del 9N constituirà un precedent de mobilitzacions no vist fins ara, precedent que veiem com una oportunitat per normalitzar la institució de la desobediència com una eina necessària i útil per canviar les regles del joc establertes, per teixir, en un futur, un necessari escenari de ruptura amb el model productiu i de relacions laborals que ens imposa el capitalisme.

En el vermut debat hi participaran membres de diversos sindicats i plataformes sociolaboral i totes aquelles persones que ho desitgin. 
Hi haurà refrescs, cerveses i pica-pica. Els beneficis aniran destinats a l'autogestió de La Capsa, local obrer.

Assemblea Territorial de la COS al Maresme
Carrer de l'Hospital, 1 | Mataró
maresme@sindicatcos.cat
facebook.com/cos.maresme
@cosMaresme