València està que crema!!! València està en flames!!
La repressió policial és absolutament indescriptible!! Però la resposta dels i les estudiants, i de tot el poble treballador és senzillament meravellosa, solidària, combativa i d’una dignitat impresionant.

Ara mateix tenim una companya de la COS de l’Horta a l’Hospital, ja que quasi acaben amb ella els policies espanyols en una de les primeres càrregues policials, cap a les 15h30 davant l’IES Lluis Vives. La càrrega li ha provocat una sìncope cardiaca que quasi la deixa al lloc, i que ha fet que haja estat avacuada amb ambulància.

Des de les 15h les càrregues policials, carreres, etc., s’han succeït de forma ininterrompuda per tot el centre de València.

A l’IES Lluis Vives han aribat a carregar els policies dues vegades dins del propi centre educatiu.

Han carregat i apallissat als propis vianants, a persones que esperaven el bus o que venien de fer la compra.

Hi ha una vintena de persones detingudes (almenys 3 d’elles menors d’edat)

Els i les ferides són innumerables… fins al punt que la pròpia policia acabava portant a desenes i desenes de joves ferits als hospitals (amb la intenció d’eviar denúncies, etc.)

Han hagut càrregues amb pilotes de goma i lacrimògens.

S’ha ocupat la Facultat d’Història, i també s’han produit càrregues i carreres per tota l’avinguda de Blasco Ibànyez, al nord de la ciutat.

Hi ha policia per tot arreu. Helicòpters. Controls de la guàrdia civil per diferents accesos de l’Horta Nord.

Davant de tota aquesta enorme i absolutament “descontrolada” violència policial i estatal, el jovent i el poble treballador estan donant una lliçó de combativitat, solidaritat i dignitat, que emociona fins l’extrem.
Les mostres d’estima, de suport, de solidaritat, de dignitat, de ràbia, d’orgull, d’intel·ligència, etc., que s’han vist durant aquestes hores són dignes d’un autèntic NOVECENTO. L’emoció i la ràbia no em deixen ni parlar!!!!

Ara mateix, després de més de 7h!!!, la lluita continua als carrers de València!!
I demà dimarts, els i les estudiants han tornat a convocar-s’hi a les 14h45 davat l’Estació del Nord de València, davant l’IES Lluis Vives…

COMENÇA L’AUTÈNTICA PRIMAVERA VALENCIANA!! COMENÇA L’AUTÈNTICA PRIMAVERA DELS PAÏSOS CATALANS!!

L’estat, i al seu cap en aquesta ocasió el cap major dels torturadors, Jorge Fernandez Diez, ha tornat a usar València com a laboratori de proves repressives pel conjunt del nostre país, i pel conjunt de l’estat espanyol… i només estan aconseguint que tota la ràbia accumulada comence a brollar com l’aigua neta i bona dels brolladors de l’Albufera de València.

L’estat espanyol, a cara descoberta, ens ha declarat la guerra (per fi de forma oberta) a totes les treballadores i treballadors, a tots els Països Catalans, a tots els pobles treballadors ocupats i represaliats pel seu imperialisme i barbàrie, mentre els seus còmplices del PsoE, CCOO i UGT resten callats i/o amb “boniques paraules”!!!

Ja està bé!!!
Plantem cara… però amb peus, cap i cor!!!
Convoquem concentracions, mobilitzacions i accions de solidaritat arreu dels Països Catalans per favor!!!
Organitzem caixes de resistència, bons d’ajut, distribuim totes les notícies que ens arriben!!

I avancem des de ja, cap a la vaga general!!!
Necessitem mobilitzacions unitàries massives arreu!!!! NECESSITEM JA LA VAGA GENERAL!!!!

Ara mateix, tot el poble treballador hem d’estar units com un puny. Que els sacrificis de totes les companyes i companys de València no siga de bades!!!!

Contra la repressió… organització, unitat, solidaritat, acció i lluita!!!!

Gonçal Bravo
Portaveu nacional de la COS

Coordinadora Obrera Sindical – COS
sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans