Comunicat de la COS en suport i solidaritat amb els companys i companyes del Servei de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana.

El passat 3 de setembre, el Comité de vaga del Servei de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana van fer pública la ratificació, en les dues assemblees de treballadores i treballadors del Servei que s’hi van haver de convocar, la convocatòria d’una VAGA INDEFINIDA des del mateix mes de setembre davant la total falta de diàleg, interès i solucions per part de la direcció de l’empresa SGISE – Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències, i de la Consellera Gabriela Bravo.

Després de mesos de negociacions que no han servit per res més que per intentar desgastar tot el col·lectiu i encara sense cap proposta concreta per part d’SGISE per donar-li l’estabilitat laboral que exigim per les més de 250 companyes i companys treballadors en perill, arribant-se a les 7 jornades de vaga parcial dels passats mesos de juliol i agost, no han estat suficients per manca de voluntat de la Generalitat i de la seua responsable directa en aquest cas, la consellera Gabriela Bravo, per fer front a aquest problema arrossegat des de fa anys, i donar-li una solució satisfactòria, per a la qual cosa fou creada teòricament l’SGISE.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical, fem una crida pública a donar tot el suport i solidaritat als companys i companyes del Servei de Bombers Forestals del País Valencià, per poder sumar forces per assolir una solució satisfactòria al conflicte i, sobretot, perquè cap lloc de treball continue perillant i poder garantir l’estabilitat laboral de totes i tots els companys. Perquè si ens toquen a una, ens toquen a totes. Sindicar-se és defensar-se!