Més de 1500 persones s’han manifestat pels carrers de la capital ebrenca en defensa dels serveis públics i contra les retallades.
El dimecres 6 de juny més de 1500 persones d’arreu del territori s’han manifestat pels carrers de Tortosa per a mostrar el seu malestar vers les retallades i el desmantellament del serveis públics.
La marxa ha estat encapçalada per una pancarta amb el lema Ni retallades ni repressió, Andreu i Rubén llibertat, portada per familiars del jove tortosí empresonat fa avui una setmana.
Des del grup de suport de les Terres de l’Ebre s’ha agraït als convocants aquest gest solidari cap als dos joves empresonats i s’ha valorat molt positivament que els sindicats i els moviments socials del territori també els donin suport, ja que les acusacions estan contextualitzades en la vaga general del 29 de març i la lluita pels drets socials i laborals.

Durant el recorregut de la manifestació s’han sentit crits com “llibertat Rubén i Andreu” o “Millet a la presó, vaguistes al carrer”, de la mateixa manera, ha estat molta la gent que ha col·laborat econòmicament fent donatius a la campanya. En acabar la manifestació, la mare d’Andreu ha llegit un comunicat del Grup de suport i ha agraït el suport que s’està rebent per part de gran part de la ciutadania.
La manifestació estava convocada per la Plataforma per l’Ensenyament, Plataforma per la Salut, Junta de Personal d’Ensenyament, juntes i comitès de personal de la URV, junta de personal de l’Hospital Verge de la Cinta, Junta de personal de Primària, Casal Popular Panxampla, Acampada Tortosa, Consell d’estudiants de la URV, comitè d’empresa de l’Ajuntament de Tortosa i els sindicats CCOO, UGT, USOC, SEPC, USTEC, SATGE, ASPEC, CATAC i ANPE.