Una acció per mostrar un posicionament conjunt davant el desmantellament que està patint la universitat pública.

Us adjuntem el comunicat de l’Assemblea Professorat i Estudiantat de la UBCom podeu col·laborar-hi?

· Veniu a impartir docència: parla amb el teu professor o amb els teus alumnes per a fer la propera classe aquí.

· Quedeu-vos a dormir a l’edifici històric de la plaça Universitat: porteu sac, màrfega i flassades.

· Participeu activament a l’assemblea diària, a les 8 del vespre.

· Difongueu el símbol del posicionament conjunt: pengeu cartells adjunts per les vostres classes i facultats.

· Veniu a les classes i activitats programades al calendari: ww.desobeimub.wordpress.com/ Contactar a desobeimub@gmail.com

· Estudiem al rectorat! S’està preparant un espai d’estudi perquè aprenguem tot lluitant pel que és nostre.

· Dueu amb vosaltres material i menjar per als propers dies. Cal projector, ordinadors, estris de cuina, allargadors, pintura i cordills, entre altres.

A la Secretaria General d’Universitats i a l’Equip de Govern de la UB, la comunitat universitària organitzada de la UB exigeix:

· Paralització immediata de les reduccions de personal docent i PAS, acomiadaments i empitjorament dels llocs de treball.

· Derogació de les mesures que han implicat i que impliquin la pujada de taxes de matrícules i reducció d’ajudes econòmiques a l’estudiantat.

· Transparència en els pressupostos de la universitat: comunicació de les decisions i les condicions que afecten la continuïtat laboral de treballadors i treballadores i de l’estudiantat a la universitat.

· Proposem el reconeixement de les assemblees com a espais reals de debat, comunicació i presa de decisions, i exigim per això l’alliberament d’hores lectives que permetin l’encontre real i efectiu entre professorat, estudiantat i PAS.

La lluita és conjunta i els nostres objectius són col·lectius; per això fem una crida a la mobilització a tota la comunitat universitària, demanant el vostre suport i la unió a aquesta acció que ens fa més visibles, més fortes, i que pretén fer escoltar la nostra veu.

#DesobeïmUB #laLluitaEduca @uniprecaria


Assemblea Professorat i Estudiantat UB

desobeimUB@gmail.comwww.desobeimub.wordpress.com


UB-02UB-03