Arran de la situació actual del Kasal Okupat i Autogestinat Joan Berney de Terrassa, la COS Emergia volem fer públic el nostre suport al Kasalet.

El sistema capitalista sota el qual ens volen fer creure que hem de viure, criminalitza novament un projecte que defensa els centres socials i d'activitats culturals, posant l'especulació dels grans tenidors davant del dret a l'habitatge de les persones.

Aquest sistema assassí vol criminalitzar a 12 persones, que voluntàriament han posat la cara pel projecte, en defensa d'un espai que des de fa més de tretze anys dóna veu i vida als moviments populars de la ciutat, al jovent i a la classe treballadora, entre molts d'altres.

El Kasalet és un espai autogestionat on tothom pot gaudir d'una lògica anticapitalista, antiracista, antifeixista i feminista, donant així la volta al sistema opressor que tanta injustícia genera.
En un moment en què els grans especuladors s'han tret la careta i en el que els grans tenidors (en la seva majoria banquers) han sigut rescatats a costa de la nostra sanitat, educació i en definitiva vida digna, trobem cada cop més persones vivint d'engrunes del sistema. Les famílies es troben sense un habitatge digne on viure, el jovent sense una alternativa d'habitatge a la de viure a casa dels seus pares indefinidament i moltes persones que han treballat tota la vida per mantenir una tranquil·litat en el seu futur, que han sigut enganyades i estafades, i que ara no només no poden gaudir d'aquesta estabilitat, en molts casos, es veuen al carrer i amb un deute que no pagaran a la seva vida.

Això és el que aquest sistema vol per nosaltres, això és el que aquells que s'omplen la boca de l'"hem de fer esforços" volen que creguem que és viure dignament, mentre ells s'omplen la panxa i les butxaques amb el nostre treball.

Ens volen callades, ens volen submises, ens volen pobres, incultes i soles, però no saben que som moltes, que estem organitzades, i que no farem un pas enrere!

El dilluns 18 de desembre hi havia concentració davant de jutjats durant tot el matí, però finalment no es farà aquell dia, ja que el judici s'ha posposat fins a l'11 de gener (estarem molt atentes).

Això sí, el dissabte 16 de desembre a les 17.30 h al Parc dels Catalans de Terrassa totes hem de ser a la manifestació en defensa del Kasalet i després al concert solidari a Barberà del Vallès (cap allà les 21.00  h).

Aconseguirem la suspensió d'aquest judici, i ho farem juntes, treballant col·lectivament per la defensa dels nostres drets, els teus, els meus, els de totes, perquè totes som el Kasalet!