La proposta de vaga indefinida està totalment justificada després de dos anys d’agressions, retallades i humiliacions per part de la Conselleria d’Educació.

La Sectorial d’Educació de la Coordinadora Obrera Sindical vol expressar tot el suport a totes les persones que participeu en l’Assemblea de Docents de les Illes i esteu treballant i estenent la proposta de vaga indefinida per al curs que ara comença.

La vostra proposta és valenta i està plenament justificada: surt de la necessitat dels treballadors i treballadores de les Illes de defensar els seus interessos després de dos anys d’agressions, retallades i humiliacions per part de la Conselleria d’Educació del govern balear. Estem convençudes que aconseguireu recollir les signatures necessàries per tirar endavant l’organització assembleària de la vaga i la negociació posterior amb el govern de les Illes a través de l’Assemblea de docents. I sabem que es tracta d’una experiència única i valuosa de la qual tothom n’aprendrà.

No ha estat un estiu fàcil ni de descans per a vosaltres i estem convençudes que aquesta gran plantada tindrà conseqüències importants per al sistema educatiu de les Illes. Sabem que els podeu aturar i estem orgulloses de vosaltres. Per això us fem arribar una forta i càlida abraçada. Us oferim la nostra solidaritat i ajuda per explicar no només els motius de la vostra vaga, que són també els nostres, sinó la base participativa, horitzontal i democràtica de la seva organització.

Teniu tot el nostre suport. Molts ànims i endavant!

Sectorial d'Educació de la COS / www.coseducacio.wordpress.com / @COSeducacio