La COS del Maresme organitza el dimecres 16 de juliol aquest acte al barri de Cirera de Mataró, amb la col·laboració de la Plataforma Stop Pujades i la COS d'Autobusos de TMB.

El pròxim dimecres 16 de juliol, l'assemblea territorial de la COS al Maresme, amb la col·laboració de la Plataforma Stop Pujades i la secció sindical de la COS a Autobusos de TMB, organitza una taula rodona on participaran Josep Garganté de la COS d'Autobusos de TMB, Aitor Blanc de la Plataforma Stop Pujades i membres del comitè d'empresa de Mataró Bus.

 

La taula rodona tindrà lloc al local de l'Associació Veïnal de Cirera (Carretera de Cirera, 33, Mataró) el barri de la capital del Maresme que més ha destacat per la defensa del transport públic.

Comptarem amb l'experiència d'en Josep Garganté, de la secció sindical de la COS a Transports Metropolitans de Barcelona, que recentment ha obtingut dos delegats al comitè a les darreres eleccions sindicals. Garganté, juntament amb un munt de companys, va participar en l'organització de la vaga històrica pels dos dies de descans i la campanya per la readmissió d'Andreu de Cabo.

La Plataforma Stop Pujades lluita contra les pujades de les tarifes dels bitllets del transport públic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i és hereva directa de les seves lluites veïnals, tot i que es va estendre arreu del territori arribant a convocar-se mobilitzacions a Manresa, Sabadell o Mataró i el Maresme, on es van convocar accions i diverses concentracions.

Aquest acte pretén unir en una mateixa les diferents lluites veïnals i laborals dels treballadors del Bus en defensa d'un transport públic de qualitat i a preus populars per la classe treballadora, lluny dels interessos polítics i empresarials, amb el punt de mira en les futures retallades i privatització del servei.

Assemblea Territorial de la COS al Maresme
Carrer de l'Hospital, 1 | Mataró
maresme@sindicatcos.cat
facebook.com/cos.maresme
@cosMaresme