Ens fem ressó de la campanya de la Plataforma Iniciativa Animalista en la captació de nous socis i sòcies.

Com saps, fa uns anys vam engegar un projecte des d’Iniciativa Animalista per donar cabuda a un animalisme inclusiu, unitari i respectuós amb la nostra llengua i cultura al nostre país i solidari amb les lluites del nostre poble. Iniciativa Animalista s’ha anat cobrint un espai en el moviment animalista del País Valencià, i va obrint portes a la resta dels Països catalans, amb molt d’esforç, però poc a poc anem aconseguint coses:


Constitució de la Plataforma Carles Pinazo

Enguany, amb la participació d’Iniciativa Animalista i de moltes altres persones i associacionas animalistes s’ha constituit la Plataforma Carles Pinazo que actualment aplega més d’una vintena d’associacions animalistes i és un projecte únic a Europa.


Publicació del llibre “Falles sense tortura”

L’any passat vam posar en marxa la campanya “Falles sense tortura“, per denunciar la tortura taurina durant les Falles de València. Es va editar un llibre col·lectiu que va contar amb la participació de 25 persones, moltes d’elles persones destacades de la societat valenciana.

Posteriorment es realitzaren presentacions a València, Alcoi, Alacant, Ontinyent i Elx amb resultats molt positius.   

 

Ciberacció contra les jonegades d’Algemesí

Durant les festes patronals d’Algemesí (Ribera Alta) es realitza el trist espectacle conegut com les jonegades o becerrades cadafaleres, on són assassinats 48 jònecs de pocs mesos.

En 2009, des d’Iniciativa Animalista es va dissenyar una contundent ciberacció front la negativa del Síndic de Greuges a rebre els representants de la nostra Plataforma per poder denunciar aquesta pràctica salvatge. El text va estar traduït a 8 idiomes i la ciberacció rebé més de 5.600 visites en poques setmanes.

L’alcalde d’Algemesí i el Síndic de Greuges reberen centenars de correus electrònics i el Síndic es va veure obligat a escoltar les demandes d’Iniciativa Animalista.

És per això que et necessitem per continuar treballant i hem començat una campanya de captació de socis i sòcies, ja que la PIA no rep cap subvenció, de tu depén que poguem continuar treballant pels drets de tots els animals. Gràcies!