Suport i solidaritat de la COS amb tot el Poble Palestí

Des de la COS volem denunciar categòricament i rotundament, el criminal atac i la nova massacre que l'exèrcit sionista israelià ha estat executant durant 8 dies contra els territoris palestins ocupats de la Franja de Gaza, i directament contra la seua població civil… fonamentalment, contra la part més vulnerable i nombrosa del poble palestí, els i les infants.

Ja cap persona mínimament sensible i honesta, no pot dubtar que Gaza és la major presó a cel obert del món, un dels territoris amb major densitat de població de la terra, on gairebé 2 milions de persones palestines viuen en una estretíssima franja de terra.

D’aquesta forma, qualsevol bombardeig contra aquest territori, a causa de la seua situació, implica l'assassinat massiu de civils, inclosos nens, tal com va ocórrer en 2009, i tal com està succeint ara… amb més de 150 morts.

En contra del que diuen els mitjans oficials occidentals i prosionistes, aquests bombardejos indiscriminats no són una resposta israeliana contra suposats atacs des de territori palestí, sinó que els va iniciar l'exèrcit sionista amb l'assassinat d'un líder de Hamas fa dues setmanes.

L'assassinat, fins al dia d'avui, de més de 150 civils palestins durant aquests últims dies i les més de mil persones ferides o incapacitades és, de moment, l'últim episodi de les injustícies que està patint la població de Gaza. Injustícies comeses per l’estat sionista d’Israel, amb la connivència i ajuda dels governs occidentals. Així, cal recordar una vegada més que la població de Gaza porta des de 2006 sotmesa a un injust i cruel bloqueig internacional, pel terrible “delicte” d'haver votat massivament per Hamas en les eleccions celebrades aquest any, la qual cosa demostra el maniqueu concepte de “democràcia” que tenen Israel i els seus governs occidentals aliats.

Per tot açò, des de la COS renovem el nostre compromís, suport i solidaritat amb la justa causa del poble palestí, i una vegada signat el suposat “alto el foc”, exigim de nou la retirada del criminal exèrcit sionista, i a més, que:

  • acabi definitivament, i amb garanties reals, l'injust i criminal bloqueig a Gaza;

  • els militars sionistes responsables d'aquests crims ‘ d’aquest terror, així com els seus responsables internacionals, siguin jutjats per això davant instàncies internacionals;

  • es doni una sortida negociada i justa a la dramàtica situació que pateix el poble palestí des de 1948. Aquesta sortida ha de contemplar l'alliberament dels gairebé 10.000 presos polítics palestins i la possibilitat de tornada dels refugiats;

  • que s’avanci en la construcció d’un sol estat palestí, laïc i socialment just, on tota la població, independentment de la seua religió (musulmana, jueva o cristiana), pugui desenvolupar-se amb total llibertat i igualtat.

A més, des de la COS, davant l’enorme gravetat de la situació en Palestina, reiterem el nostre suport a la campanya internacional Boicot, Desinversions i Sancions – BDS contra l'estat sionista d'Israel, i fem una crida a la classe treballadora dels Països Catalans a sumar-se a la lluita solidària pels drets del poble palestí, a l’igual que pels drets contínuament massacrats, amb connivència internacional, dels pobles sahrauí i kurd.

 

Novembre de 2012 – Països Catalans

 

Coordinadora Obrera Sindical – COS

Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans

 

 

Més informació:

 

Catalunya:

http://www.bdscatalunya.org/

 

País Valencià:

https://twitter.com/BDSPaisValencia

http://plataformaperpalestina.blogspot.com.es/

 

Illes Balears:

http://taulaperpalestina.blogspot.com.es/