Benvolgudes companyes i companys.

Des del passat dilluns 29 de març a la nit (durant la realització del ple municipal de Paterna), i de forma indefinida, un grup de companys de la Plataforma d’Aturats de Paterna estan tancats a l’ajuntament reclamant el complet compliment de les promeses que l’alcalde d’aquesta localitat de l’Horta, Sr. Agustí (del PP), els va fer.
El que demanen els companys és una ajuda de poc més de 30.000 €, per tirar endavant una cooperativa d’agricultura ecològica a l’horta de Paterna, que donaria faena a 20 companys treballadors de la construcció aturats (ajuda que l’alcalde s’hi va comprometre a donar-los)…
Finalment no ha sigut així. Al ple municipal, se n’assabentaren que l’hi havien donat els diners a una empresa, GESPA sense seu, ni coneguda per ningú, per assumir els antics serveis socials de l’ajuntament. Al mateix temps, es fa públic que el grup municipal del PP i l’ajuntament de Paterna s’havien gastat més de 44.000 € en un dinar el 8 de març.

Els companys estan fent assemblees informatives i actes públics lúdico-festius de denúncia i crida a la solidaritat totes les vesprades, a la plaça de l’ajuntament de Paterna, des de les 19h30 i fins les 21h aproximadament.
Companys del sindicat (que ja havien mantingut contactes amb ells fa uns mesos), ja s’han passat per allà i s’han oferit en tot el que siga necessari… Per això, des de la COS us cridem a la solidaritat, a ajudar en tot el possible a aquests companys que no només estan lluitant pels 20 llocs de treball que són seus, sinó que estan lluitant per mostrar-nos a totes i tots que hem de treballar per aconseguir el que és nostre, un treball digne, i una vida digna… per nosaltres i per les nostres famílies.
Els companys tancats demanem suport i solidaritat. Demanem que es done màxima difusió de la seua situació. Demanem que la gent vaja a informar-se allà directament, que els fem companyia, els portem aigua, llibres i revistes, etc.

Per tot això, et demanem que vages allà, cada dia a les 19h30 a la porta de l’ajuntament de Paterna, per participar a l’assemblea i donar-los ànims. Quanta més gent els donem suport, més força tindran per fer-los vore als de l’Ajuntament que els aturats de Paterna, no estan soles, que la solidaritat obrera pot molt més que la seua xuleria i poca-vergonya…

Per la solidaritat i la dignitat… Totes i tots amb els companys de la Plataforma d’Aturats de Paterna!!!

Coordinadora Obrera Sindical – COS l’Horta