La FSM expressa la seva plena, estable i forta solidaritat de classe vers el poble palestí i la seva lluita per un país independent. Rebutgem enèrgicament el genocidi perpetrat pel govern imperialista i criminal d'Israel contra els nostres germans i germanes palestines.

Exigim el cessament de l'agressió israeliana, les polítiques d'ocupació, bloqueig i genocidi contra el poble de Palestina.

Condemnem l'actitud hipòcrita dels governs de països imperialistes, principalment dels EUA i dels països de la UE, que donen suport al govern racista d'Israel i la seva política criminal contra el poble Palestí.

La Federació Sindical Mundial a partir de la seva creació el 1945 ha estat i segueix sent un defensor permanent del dret del poble Palestí a un estat independent i sobirà. Així, durant molts anys ha organitzat i coordinat la solidaritat obrera internacional amb la causa Palestina. El poble de Palestina no està sol. Pot comptar amb la solidaritat dels pobles del món.

Fem una crida a tots els afiliats i amics de la FSM, als sindicats combatius d'arreu del món, a cada país, a solidaritzar-se amb la justa lluita del poble palestí contra la barbàrie de l'ocupació israeliana i a realitzar accions de solidaritat amb el poble Palestí.

La lluita i la resistència del poble Palestí seran victorioses.

 photo twitter-soli-palestina-oct-2015.png