Als Països Catalans se celebraran actes solidàris amb el sindicalisme andalus.

Ara que fa 9 mesos de l'empresonament del company Alfon de Vallecas (Castella), i en un moment en el qual, amb la llei mordassa a la mà, estem patint una ofensiva repressiva i, fins i tot cultural, sense precedents contra els i les companyes més compromeses i conscienciades de la nostra classe… ara sembla que, si tota la classe treballadora no hi posem remei, el pròxim 29 de març serà empresonat el company Andrés Bódalo del SAT (Sindicato Andaluz de Trabajadores).

Sota falses acusacions, ha estat condemnat a més de 3 anys de presó, en una sentència que té més de venjança pel seu compromís i lluita sincera que de "justícia". Andrés és un sindicalista i un lluitador social sense tatxa possible. Un company honest, bo, lluitador i més que solidari. Amb ell compartírem unes jornades meravelloses sobre la situació de la classe treballadora andalusa i el SAT a l'Horta, la Plana i la Marina fa prop de 3 anys ja. I, igualment, estiguérem amb ell en l'acte d'homenatge al company Igor Urrutikoetxea, fa dos anys… entre moltes altres lluites i espais.

Per tot això, i per molt més, des de la COS volem fer públic la nostra solidaritat i el nostre suport incondicionals a l'Andrés, a la seua família i a tots i totes les seues companyes i companys del SAT i del moviment obrer andalús. Així doncs, dissabte 19 de març, moment en el qual s'ha convocat una jornada de lluita en solidaritat amb l'Andrés i en contra del seu empresonament, la COS hem convocat concentracions de suport als Països Catalans, a les 12.30 h a El Prat (el Baix Llobregat) i a les 13.30 h a València (l'Horta), per dir ben alt que la classe treballadora dels Països Catalans, som i serem al costat de la classe treballadora andalusa i amb els seus més que dignes i grans lluitadors, com l'Andrés.

No ho oblidem, si Andrés és empresonat, continuarem amb la lluita pel seu alliberament i el de tots i totes les lluitadores socials. Prou de repressió per als i les que lluiten. Si ens toquen a un, ens toquen a totes. Amnistia social i sindical. Llibertat immediata i sobreseïment!

 photo web-quadrat-COS-2016---marc2016-bodalo_zpsygq9xhcl.png