Els treballadors i treballadores que actualment operen al Servei d’Informació i Taquilles (SITCB) de CosmoCaixa Barcelona convoca una vaga indefinida a partir de dimecres dia 22 de gener, com a resposta a l’amenaça d’acomiadament de tota la plantilla.

L'empresa a la qual li ha sigut adjudicat el servei, Magma Serveis Culturals, ha manifestat la seva intenció de no subrogar la plantilla de l'empresa que fins ara era l'adjudicatària del servei, Lavola1981, tot i tenir l'obligació legal de fer-ho, de manera que l'anunci de no subrogar la plantilla suposa una amenaça real d'acomiadament.

 

 

Des de la Coordinadora Obrera Sindical entenem que la defensa i el manteniment de llocs de treball és quelcom bàsic i innegociable, i més en casos com aquest, en què el servei que aquests treballadors i treballadores estaven oferint té assegurada la continuïtat. Per això, creiem que l'actitud i el compromís arrancat per aquest col·lectiu de treballadors i treballadores és un exemple per a nosaltres i per a tota la classe treballadora i els hi donem suport i encoratgem a no defallir i sucumbir a les amenaces de Magma i continuar lluitant fins a la victòria.

Solidaritat amb les que lluiten.

Més informació a:
vagacosmocaixa.wordpress.com
facebook.com/pages/VAGA-Cosmocaixa/
@VAGACosmocaixa #vagacosmocaixa