El Bloque Sindical, Obrero y Popular del Valle del Cauca, organització popular colombiana, engegarà una campanya per exigir l'augment del sou dels treballadors i treballadores.

El capitalisme afecta a les classes populars de tot el planeta, Colòmbia no n'és una excepció i les classes dirigents exploten el poble cruelment des de fa segles. Aquest atac es reflexa actualment en els baixos salaris que pateix la classe treballadora i en els sucosos beneficis que s'embutxaca la burgesia. Per això el Bloque Sindical, Obrero y Popular del Valle del Cauca engegarà una campanya el 14 de desembre, 'Per l'augment general dels salaris', on protestaran per aquesta situació i exigiran un dret bàsic com és un sou digne.

 

Des del a Coordinadora Obrera Sindical, organització de classe dels Països Catalans, donem tot el nostre suport i encoratgem les companyes i companys del Bloque i de Colòmbia sencera perquè escapen la campanya arreu i lluiten pels seus drets com a poble treballador. Perquè només lluitant hi ha futur.

Una forta abraçada sindicalista i revolucionària. Visca la lluita obrera colombiana!

Països Catalans, 12 de desembre de 2013
Secretaria de relacions internacionals de la Coordinadora Obrera Sindical