L'acció s'engloba dins de les protestes al País Basc contra la implantació del TGV i les seues conseqüències negatives pel medi ambient.

Des de la COS expressem el nostre total suport als quatre companys processats per llançar pastissos a la presidenta de la comunitat autònoma navarresa, Yolanda Barcina, el 27 d'octubre de 2011, en protesta per la imposició del projecte del Tren de Gran Velocitat (TGV).

 

 

Ens solidaritzem a més amb la lluita contra un projecte impopular que beneficiarà uns pocs privilegiats i redundarà en la degradació del ferrocarril convencional que utilitzem la majoria de ciutadans i que, a més, afectarà molt negativament el medi ambient.

Tal com s’ha vist aquesta setmana, amb l’acarnissada campanya de la caverna contra el company i diputat de la CUP, David Fernàndez, considerem absolutament indignant l'excés de zel del tribunal d'excepció espanyol en la persecució d’activistes que no havien estat ni tan sols identificats per les forces repressores de la República Francesa. Les penes de presó que se’ls demanen, són una aberració davant la inofensiva acció de denúncia que l’ha provocada.

Des d'aquí us animem a resistir i us reiterem el nostre suport. Aurrera.

Més info: http://tavtazo.org/ http://mugitu.blogspot.co.uk/

Països Catalans, 18 de novembre de 2013
Àrea de relacions internacionals de la Coordinadora Obrera Sindical