Comunicat de solidaritat davant la detenció ahir al seu lloc de treball del company Josep Garganté.


Llibertat Josep Garganté!!


Des de l’Executiva Nacional de la Coordinadora Obrera Sindical – COS, i des de l’assemblea de la COS de Barcelona, volem mostrar la nostra solidaritat i suport incondicionals amb el company i sindicalista de TMB, Josep Garganté, afiliat a la CGT i militant de la CUP de Barcelona, arran de la seva detenció aquesta passada nit per part dels Mossos d’Esquadra, en acabant la seva jornada laboral, i per una suposada denúncia per “danys” feta per TV3.

Òbviament des de la COS entenem que tot plegat no és res més que un nou intent de criminalitzar i atacar a aquest company, un dels sindicalistes amb més renom i dignitat dels Països Catalans, i amb ell, continuar la ràtzia repressiva del passat 29S.

 

Així mateix, n’exigim la seva immediata posada en llibertat i la retirada de tots els càrrecs, i per enèsima vegada exigim la dimissió del repressor Joan Saura, tal i com ahir van fer els i les companyes de València amb el delegat del govern espanyol allà.


Insistim. Aquesta detenció no és res més que un nou intent de criminalització d’una de les cares més visibles de l’esquerra sindical i extraparlamentària de Barcelona i del nostre país. En Josep és un company de lluita generós i apassionat, i desitgem la seva ràpida posada en llibertat perquè pugui seguir lluitant fins a destruir aquest sistema corrupte que sempre empresona i reprimeix els millors, mentre fa la vista grossa durant anys davant els autèntics criminals com en Millet, en Prenafeta, l’Alavedra, i els seus còmplices necessaris de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya (per no parlar de la resta del país)


Company t’ataquen perquè te tenen por… no tinguis cap dubte de que serem al teu costat!!

Que la solidaritat encengui la flama!!


Barcelona – Països Catalans – 15/10/2010


Coordinadora Obrera Sindical – COS

sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països CatalansPS: en el moment de tancament d’aquest comunicat ens arriba la notícia de que el company Garganté, ha estat “alliberat” dels jutjats, amb càrrecs, per la qual cosa, ara mateix caldrà esperar al judici.