Des de la COS volem presentar públicament tot el nostre suport i solidaritat amb el company Juan Manuel, delegat sindical de la CGT a Atento-Lleida, treballador combatiu que sempre ha donat la cara per totes les seves companyes i companys de feina, i a qui companys de la COS hem pogut conéixer i a qui respectem profundament, degut al injustificat acomiadament que ha patit.

El passat 30 de març, el company Juanma va rebre una notificació (que rectificava una altra anterior amb la data incorrecta) on se li comunicava com a data de finalització dels seus serveis a Atento el 7 d’abril.

A més, cal tenir ben present que aquest acomiadament només respón a una acció repressiva més contra treballadors i sindicalistes combatius i honestos, com és el cas del Juanma, ja que el lloc de treball que cobria aquest company no serà cobert a causa d’una baixa permanent. A més, el company Juanma com a Delegat Sindical té uns drets recollits per llei (conveni col·lectiu de call-centers, Estatut dels Treballadors i LOLS), i que l’empresa està forçada a complir.

Des de la COS reiterem tot el nostre suport i solidaritat amb el company Juanma, així com amb totes les companyes i companys de la Secció Sindical de la CGT a Atento de Lleida, i animem a totes les persones treballadores conseqüents i a les organitzacions de l’esquerra independentista i anticapitalistes de Ponent, a participar de les mobilitzacions que s’hi convoquin a Lleida, i a mostrar-li tot el suport possible al company acomiadat fins la seva reincorporació al seu lloc de treball.

El dissabte 16 d’abril, es va convocar una manifestació a les 11h a la seu de Telefònica de Lleida (C/ Alcalde Sol), amb prou d’èxit, per la readmissió del Juanma i contra l’assetjament laboral, a la qual la COS hi donàrem tot el nostre suport i solidaritat.

SI TOQUEN A UN, ENS TOQUEN A TOTS I TOTES!!

Coordinadora Obrera Sindical – COS
sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans