La COS vol fer arribar la solidaritat i afecte de la militància del sindicat a les responsables del local, davant l'agressió perpetrada per elements feixistes.

La matinada del divendres 1 de febrer, el Casal Popular Tio Cuc d’Alacant va ser víctima d'una agressió feixista. La persiana del local fou guixada, s'aboca oli a la vorera que hi ha davant de l'entrada del Casal i es va empastifar amb silicona el pany de la porta. Els elements feixistes que va perpetrar aquest atac el van fer amb total impunitat. Les responsables del Casal han demanat una reunió amb la Subdelegació del Govern d’Alacant per tal de denunciar aquest atac i la creixent presència d'activitat feixista pels carrers de la capital de l'Alacantí.

Els atacs feixistes són una constant històrica que es succeïx sempre que el capitalisme trontolla. Les agressions perpetrades des de la intolerància cap als moviments socials miren sempre de posar pals a les rodes a la resistència organitzada del poble treballador. Això ha passat i passa al nostre país i en altres llocs de la Mediterrània, com ara a Itàlia o a Grècia. Per mostrar que no ens deixarem intimidar davant aquests fets, animem a acudir la concentració de rebuig a l'atac, que tindrà lloc el proper dissabte 9 de febrer, a partir de les 12.00 h a la Plaça de la Muntanyeta d'Alacant.

Feixisme, ni aquí ni enlloc.