Crònica de l’acte antirepressiu per fer crèixer la caixa de resistència davant la sanció rebuda per un company d’Estrela Roja de Benimaclet i la COS.

El passat divendres 1 de juny, als locals de l’Assemblea de Veïns de Benimaclet, va tindre lloc un sopar per recollir fons per la nostra caixa de resistència antirepressiva a València, així com una taula redona en solidaritat i suport al company de la colla de dolçaina i tabal Estrela Roja de Benimaclet i de la COS que va ser sancionat per la policia nacional espanyola, en aplicació de la Llei Mordassa, en una concentració de solidaritat amb Catalunya el passat 26 de març a València.

Després del sopar de germanor, es va explicar el cas del nostre company sancionat i es van cantar unes albades solidàries. Després d’això companys de la Plataforma de Solidaritat amb Catalunya, de la COS i d’Alerta Solidària digueren unes paraules de suport i solidaritat, i animant a reforçar la lluita i la solidaritat antirepressiva així com el sindicat i la nostra organització antirepressiva de referència, Alerta Solidària. Així mateix, cal remarcar les salutacions de companys de València Sense Mordassa o Esquerra Revolucionària.

Durant tots els parlaments es digueren paraules de suport i solidaritat amb els companys Rafa Molero del SAT (recentment empresonat per la seua participació en “Rodeo el Congreso“), Tohil Delgado ex-portaveu del ‘Sindicato de Estudiantes‘ (al qual li demanen fins a 3 anys de presó, per la denúncia que li va interposar la policia, per haver intentat ajudar una família migrant que estava sent represaliada violentament pels mateixos policies), o davant la injusta, desmesurada i venjativa sentència contra els joves d’Altsasu.

Durant l’acte, al qual assistiren més de 80 companyes i companys, es va decidir fer arribar missatges de solidaritat amb tots aquests companys, així com el compromís de fer créixer les dinàmiques solidàries i de suport mutu contra totes les formes de repressió.