Comunicat en solidaritat amb les companyes del sindicat asturià CSI davant dels processos repressius que han d’afrontar per haver lluitat en contra el tancament d’empreses, abusos patronals i diversos ERO.

9 militants de la Corriente Sindical d’Izquierda (CSI) d’Astúries enfronten acusacions de delictes que arriben fins i tot al terrorisme, amb peticions de condemnes de presó molt elevades, per motiu de les lluites obreres en diferents conflictes laborals amb les empreses Vauste, EBHI i, sobretot, l’empresa de transports ALSA.

Un cop més veiem com el “govern més progressista de la història”, mitjançant la seua delegada Delia Losa, torna a exercir de braç armat de la patronal, reprimint les protestes de les treballadores i detenint militants a petició de les empreses i, en moltes ocasions, fins i tot dels sindicats grocs CCOO i UGT, mentre miren cap altra banda quan són les companyes qui pateixen atacs o amenaces.

Sabem que els terroristes són ells, els qui deixen gent al carrer i els qui envien botxins armats a reprimir el poble. Sabem també que poc podem esperar del progressisme polític-sindical, que només el sindicalisme combatiu pot plantar cara a la patronal i defensar els nostres drets utilitzant totes les eines al nostre abast. Sabem, també, que a Astúries com als Països Catalans, venen temps de conflicte, d’acomiadaments, d’atur i de misèria i que cal unir-nos, organitzar-nos i fer-los front.

Si la repressió no s’atura, la lluita obrera tampoc, per això des de la Coordinadora Obrera Sindical enviem una abraçada de solidaritat internacionalista a les companyes del CSI. Perquè hi ha una altra manera de viure, visca la lluita de la classe treballadora!