Retiren un expedient sancionador contra el sindicalista andalús Jorge Martín.

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) donem l'enhorabona al company andalús Jorge Martín, després que l'empresa Admiral, on treballa com a agent telefònic, haja enretirat l'expedient sancionador que li havia comunicat.

Dues trucades, segons l'empresa (una del 2016 i una altra del passat mes d'octubre) eren el motiu de l'expedient. Però segons ha denunciat el Sindicato Andaluz de Trabajadores y Trabajadoras (SAT), es tracta d'un cas de repressió sindical.

Jorge és l'únic membre del comitè d'empresa que s'ha negat a signar el conveni, ja que no ha estat consensuat per la totalitat de la plantilla de l'empresa en assemblea. A més s'ha fet ressò mitjançant una enquesta de l'oposició de les treballadores a diversos articles del conveni. D'altra banda, l'empresa ha dificultat a Jorge la seua tasca sindical en arrencar de manera sistemàtica les comunicacions d'actes i informacions sindicals del tauler d'anuncis.

SAT i Co.Bas han convocat una concentració de solidaritat amb el Jorge durant el matí del 3 de gener de 2018 davant la seu de l'entitat a Sevilla. Durant el transcurs de la concentració s'ha realitzat una reunió en la qual s'ha negociat amb l'empresa i s'ha confirmat la retirada de l'expedient.

Des de la COS valorem aquests fets com un nou triomf del moviment sindicalista de classe i fem una crida a continuar lluitant contra qualsevol forma de repressió sindical. Amb la solidaritat de classe, ni un pas enrere.