Expressem la nostra més absoluta solidaritat amb l'Ermengol Gassiot i la CGT davant el greu atac patit en els darrers dies.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical, volem mostrar tot el nostre suport i la nostra solidaritat davant dels fets ocorreguts la matinada del 19 de setembre, quan el cotxe del Secretari General de la CGT, Ermengol Gassiot, va ser cremat a Terrassa (el Vallès Occidental), justament dues setmanes després que ell tornés a viure-hi.

Cal remarcar que aquests fets s'hagin esdevingut després de la manifestació convocada pocs dies abans a Barcelona (el Barcelonès) amb el lema "Som 27 i més", per demanar justícia davant les penes de presó, en el cas d'Ermengol d'11 anys, per defensar la universitat pública. També s'han produït després que, a l'estiu, Gassiot rebés amenaces per part de militants d'extrema dreta a través de Twitter.

Fets com aquests no ens han de debilitar ni crear pors, ans al contrari, ens ha de fer més fortes davant la feina sindical combativa que fem dia a dia; i aquest és precisament el missatge que volem transmetre al nostre company i a tota la militància de la CGT, encoratjant-los a seguir plantant cara contra qualsevol agressió i a seguir defensant, com fins ara, la classe treballadora. En definitiva, la nostra lluita ha de ser la resposta a les seves amenaces i intimidacions.

Si ens toquen a una, ens toquen a totes i respondrem davant de qualsevol adversitat i agressió.
La solidaritat és la nostra millor arma!

 photo quadrat-COS-2016---furgoerme_zpsuaijyecz.png