La secció sindical de la COS a l'empresa de manteniment de parcs i jardins de Castalla (l'Alcoià), Hernandez Jardineros, ja és un fet després de registrar-se a l'oficina de treball d'Alacant i entregar-se a l'empresa els documents de la constitució de la secció sindical.

Ara mateix tenim a l'empresa un delegat dels treballadors de CCOO i la secció sindical de la COS, en una plantilla de 6 treballadors i on a cada quatre anys se subhasta públicament la contracta.

Abans, fa molts anys, eren serveis públics gestionats directament per l'Ajuntament, però es privatitzaren tots els serveis públics com també en la majoria de poblacions, i ara l'ajuntament, complint una resolució del tribunal administratiu central de recursos contractuals, li ha passat la contracta a l'empresa Gaemur, la qual d'ací a poc temps passarà a gestionar el servei en substitució d'Hernandez Jardineros. I això quan, l'1 d'agost, ha fet un any que li adjudicaren la contracta, subrogant-se doncs el servei.

Amb aquest panorama, la secció sindical de la COS tenim un treball important de formació i informació dels treballadors i mes després de tants canvis d'empreses en tant poc de temps. Així, de moment anirem treballant amb el delegat de CCOO defensant els interessos del conjunt dels treballadors, col·laborant entre nosaltres pel bé del col·lectiu obrer, aparcant diferències i sumant esforços, sempre amb l'objectiu bàsic i central de la defensa dels nostres interessos, com a treballadors.

Creiem què, allà on siga possible, ens cal la unitat d'acció sindical en la defensa de la classe obrera, ja que unides tenim força i podem guanyar, dividides som vençudes sempre.