Des de la Coordinadora Obrera Sindical donem l'enhorabona per la celebració del congrés fundacional de la Unió Internacional de Sindicats de persones Pensionistes i Jubilades (UISPiJ) al nostre país.

La COS, com a sindicat de classe dels Països Catalans i membre de la FSM (Federació Sindical Mundial), mostrem el nostre suport a aquesta iniciativa. Fem una humil col·laboració en l'organització del congrés i assistim a la seua celebració per deixar clar que l'autoorganitzció de la classe treballadora, en aquest cas de persones pensionistes i jubilades, és l'única via per conquerir els nostres drets.

La lluita nacional —amb la nostra organització als Països Catalans— i la lluita internacional —amb la FSM i la PSNSE— són fonamentals per aconseguir l'emancipació de classe i la destrucció del patriarcat als nostres pobles. En aquesta lluita els treballadors i treballadores retirades són un actiu ple d'experiència que ha de dir la seva en el procés d'alliberament de les classes populars. Per tot açò, encoratgem a continuar amb la fabulosa feina que tot just acaben de començar amb la UISPiJ.

La lluita és l'únic camí. Visca la FSM i l'internacionalisme.

Països Catalans, febrer de 2014
Secretaria de relacions internacionals de la Coordinadora Obrera Sindical

+info: www.wftucentral.org