Roda de premsa per anunciar noves mobilitzacions i posicionament de l’Esquerra Independentista front l’empresonament de vaguistes del 29M.

Alerta Solidària, organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista, convoca els mitjans de comunicació per respondre l’empresonament de dos companys, un d’ells fill de Tortosa i membre de Maulets i del Casal Popular Panxampla de la ciutat ebrenca.

Diumenge, 10 de juny, a dos quarts d’una del migdia (12’30h)

A l’escorxador de Tortosa


Amb prop d’un centenar de persones detingudes a Catalunya, la repressió contra els vaguistes marca un precedent en la criminalització dels moviments populars i l’organització obrera en la defensa dels nostres drets socials i laborals.

 

L’empresonament recent de dos vaguistes, un d’ells l’Andreu, veí de Tortosa i membre de l’organització independentista juvenil Maulets, sota la forta pressió mediàtica en què van ser presentades les darreres detencions, ha desfermat la solidaritat arreu dels Països Catalans.

 

Aquest diumenge, l’Esquerra Independentista, fent costat al recent creat Grup de Suport al Rubén i l’Andreu de les Terres de l’Ebre, organitza una trobada amb els membres del Casal Popular Panxampla on exposarà les línies de treball, mobilitzacions i accions per als propers dies per aconseguir revocar l’ordre de presó que pesa sobre els dos companys.

 

Alerta Solidària, organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista ha convocat als prop de 40 independentistes que han sofert la repressió arran de la Vaga General del 29 M a assistir en la roda de premsa d’aquest diumenge.

 

Una vegada més, l’Esquerra Independentista, sense deixar-se coaccionar, dóna la cara, anima a intensificar la lluita i seguir ocupant el carrer malgrat la repressió.

 

Alerta Solidària

Tortosa, Països Catalans