Des de la Coordinadora Obrera Sindical – COS, sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans, amb aquest escrit públic, manifestem:

1. La nostra nova denúncia a les autoritats marroquines, que davant mobilitzacions pacífiques no fan altra cosa que respondre amb violència, apallissant als i a les manifestants.
2. La nostra repulsa davant la darrera agressió policial de la que hem tingut notícia, el passat 31 de març, quan les forces policials marroquines de repressió, carregaren brutalment contra la mobilització pacífica que havia estat convocada per la plataforma dels Diplomats en atur, pel centre de Nador (El Rif), que es va saldar amb 17 persones hospitalitzades, 4 d’elles en estat crític, com a conseqüència de les brutals pallisses policials.

Rif23. La nostra solidaritat incondicional amb el poble treballador marroquí que comença a aixecar-se per treure’s de sobre el jou que pateix des de fa centenars d’anys, especialment amb els companys i companyes de la plataforma de Diplomats en atur.
4. No podem oblidar tampoc als companys i companyes de les mines de fosfats que continuen en lluita des de fa mesos, així com als presos polítics saharauís i marroquins, empresonats per demanar democràcia, el compliment dels drets humans, de les millores que necessiten tots els treballadors i treballadores, i pel respecte als acords internacionals a favor d’un referèndum d’autodeterminació pel Sàhara Occidental.

Rif1Només la solidaritat, la lluita i la unitat en donarà la justícia i el poder pels pobles treballadors!!
Visca la lluita dels Diplomats en atur!!

Àrea de Relacions Internacionals.

Coordinadora Obrera Sindical – COS
sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països CatalansRif4