Llucmajor (Mallorca) 07.11.2012

L’AUTÒPSIA CONFIRMA QUE UN TREBALLADOR DE LLUCMAJOR VA MORIR OFEGAT A UN ALJUB

L’autòpsia que se li va practicar al treballador que va aparèixer mort a l’interior d’un aljub de la finca sa Llapassa, al terme municipal de Llucmajor, va confirmar que l’home va morir ofegat, cosa que reforça la idea que va patir un accident.

El mort, un treballador de 42 anys, estava pintant a l’interior de l’aljub, i va desaparèixer fa dos dies. Diversos dels seus companys van estar buscant-lo, fins que finalment van descobrir el seu cadàver en el fons de la cisterna.

 

 

Des d’un principi els investigadors van apuntar que l’home hauria patit un accident laboral, extrem que va ser confirmat per l’autòpsia.

Els forenses han confirmat que la mort va ser per una asfíxia per immersió, pel que sembla en caure a l’aigua mentre treballava a l’interior de l’aljub.

 

Elx (Baix Vinalopó) 14.11.2012

TRES OPERARIS MUNICIPALS FERITS, UN DE GREU, EN UN ACCIDENT LABORAL

Un dels treballadors ara ferit ha intentat obrir un bidó -el contingut no ha estat precisat- i per causes que encara s’investiguen s’ha rebentat.

Tres operaris municipals d’Elx han resultat ferits, un d’ells greu, en rebentar un bidó que pel que sembla estaven manipulant

El contratemps ha tingut lloc al voltant de les 11,30 hores en els magatzems de l’Àrea Municipal de Via Pública, ubicats a l'avinguda de Novelda.

Pel que sembla, un dels treballadors ara ferit ha intentat obrir un bidó -el contingut no ha estat precisat- i per causes que encara s’investiguen ha rebentat.

Dels tres operaris ferits, el més greu és un home de 40 anys que presenta dos traumatismes, un al cap i un altre en una mà, mentre que els altres dos, de 62 i 51 anys, tenen petites abrasions a la zona ocular i en una mà, respectivament.

 

Aldaia (Horta) 2012.11.15

UN HOME MOR DESPRÉS DE PATIR UN ACCIDENT LABORAL A ALDAIA

La víctima va caure des d’una alçada de tres metres quan realitzava treballs de poda en una plaça.

Hores després de la seva hospitalització, el treballador va morir tot i que va ser intervingut quirúrgicament per controlar l’hemorràgia cerebral.

Un home de 56 anys d’edat, va morir a l'Hospital La Fe com a conseqüència de les greus lesions que va patir en un accident laboral ocorregut a Aldaia. La víctima, que formava part de la brigada municipal d’obres, va caure d’una alçada aproximada de tres metres quan realitzava treballs de poda des d’una escala a la plaça de les Corts Valencianes.

Una companya del treballador va trucar immediatament al telèfon d’emergències 112 perquè enviés una ambulància al lloc. També es va mobilitzar amb urgència una patrulla de la Policia Local. Un equip mèdic del SAMU va assistir a la víctima i la va traslladar a la Fe, on va ingressar en estat molt greu. Els metges van informar a la família d'A. S. que temien per la seva vida a causa del greu traumatisme cranial que presentava.

Hores després de la seva hospitalització, el treballador va morir tot i que va ser intervingut quirúrgicament per controlar l’hemorràgia cerebral.