Barcelona (Barcelonès) 07.12.2012

UN OPERARI MOR EN LES OBRES DEL TREN D’ALTA VELOCITAT A LA SAGRERA

La víctima ha quedat atrapat entre dues màquines que han xocat en un túnel

Un operari ha mort aquest matí, a les 7.30, a les obres de l'AVE que s’estan duent a terme al voltant de la futura estació de la Sagrera. L’accident s’hauria produït després de la col·lisió de dues vagonetes que han xocat en un túnel en construcció, entre els quals hauria quedat el cos de la víctima, de 46 anys.

L’accident s’ha produït quan l’operari es trobava en una de les vagonetes, treballant en alçada a la col·locació de la catenària. Segons ha explicat Sacyr, una segona vagoneta s’ha posat en marxa, ha xocat amb la que estava davant i ha provocat la caiguda del treballador, contractat per una empresa subcontractada, Alke.

Un company de la víctima ha estat l’encarregat de retirar el cos d’entre les dues màquines. L’assistència del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha arribat al lloc del tràgic succés sense poder fer res per la víctima.

Els Mossos d’Esquadra recullen informació per determinar les causes de l’accident mortal. Sacyr investiga les causes de que la segona vagoneta s’hagi posat en marxa en l’obra i si ha estat causa d’un error humà.

 

L’Ametlla de Mar (Baix Ebre) 14.12.2012

UN BUS RESULTA FERIT EN UN ACCIDENT EN UNA PISCIFACTORIA DE L'AMETLLA DE MAR

Un bus professional de 38 anys ha resultat ferit aquest divendres quan feia una immersió en una piscifactoria de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) i ha estat evacuat en helicòpter a una càmera hiperbàrica.

Segons ha informat Salvament Marítim, un helicòpter Helimer 204 ha traslladat el ferit a l’Hospital General de Castelló després que patís un accident laboral a la piscifactoria, a 2,5 milles del municipi.

L’embarcació Tunacat, que es trobava a la piscifactoria, va contactar amb el Centre de Salvament Marítim de Tarragona, dependent del Ministeri de Foment, a primera hora del matí per demanar l’evacuació.

 

Alacant (Alacantí) 24.12.2012

UN OPERARI MOR EN DESPLOMAR-SE LA TEULADA D’UNA NAU

Es trobava reparant la teulada d’una nau industrial

El sostre ha cedit sota els seus peus i l’operari s’ha precipitat des de dalt de la nau

Un home de 36 anys ha mort com a conseqüència d’un accident laboral, quan es trobava reparant la teulada d’una nau industrial al carrer Júpiter d’Alacant, que s’ha desplomat. Els fets s’han produït, quan el treballador ha pujat a dalt de la teulada d’una nau industrial situada al número 5 del carrer Júpiter, que es troba en lloguer.

El sostre ha cedit sota els seus peus i l’operari s’ha precipitat des de dalt de la nau. La unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) desplaçada al lloc del succés només ha pogut certificar la seva mort.