Avancem cap a un model sindical de classe i nacional dels Països Catalans!!

Recordant la victòria de fa pocs mesos de la COS a l’empresa Interskol de Ripoll (Ripollès), avui torna a ser noticia una altra victòria de la COS a les eleccions parcials a l’empresa de Salt (Gironès) APLICACIONS ELÈCTRIQUES, s.a. (AEtech).

Per assemblea de treballadors, es va decidir promoure unes eleccions parcials a la mesa de tècnics i administratius per a cobrir la baixa d’un dels membres del comitè d’empresa, ja que no hi havia continuïtat a la llista independent que en formava part.

Un cop el preavís d’eleccions entregat al departament de treball, es van presentar les llistes de UGT i la COS com possibles candidatures a ser votades.

Finalment, al no haver-hi cap treballador ni treballadora que s’apuntés a la candidatura d’UGT, ha quedat la candidatura de la COS com a única a ser votada.

Tenint en compte que amb un cens electoral de 57 treballadors i treballadores hi ha hagut 40 vots emesos, 36 d’ells han anat a favor de la COS i el 4 restants han estat en blanc.

Els promotors de les eleccions, afilats també a la COS, valoren molt positivament aquesta victòria, ja que porten temps motivant als companys i companyes que com a treballadors i treballadores, és important estar afiliat a un sindicat i apostar per la COS.

COS (territorial de les comarques nord orientals)