Rafa Díez Usabiaga, ex-secretari general de LAB i militant de l’Esquerra Abertzale, ha estat posat en llibertat. Des de la COS ens felicitem per aquesta noticia. Va ser empresonat per voler trobar una via de resolució política del conflicte basc, acusat de treballar per a la creació d’un partit polític d’esquerres i abertzale, vinculant la seva activitat amb la d’ETA sense cap proba i amb moltes contradiccions. Amb tot li han imposat el pagament d’una elevada fiança.

La COS hem tramès una nota de felicitació a LAB

 

Benvolguts companys i companyes de LAB.


Aprofitem aquest breu escrit per felicitar-vos per l’excel lent notícia de la posada en llibertat del company Rafa Díez (malgrat el xantatge polític i econòmic que significa la fiança que se li va imposar). Així mateix, us preguem feu arribar una abraçada solidaria i felicitacions a Rafa, així com el nostre suport en moments durs com aquest.

Finalment, us reiterem tota la nostra solidaritat i suport cap als companys que continuen detinguts, així com els que ho van ser fa pocs dies.

Des dels Països Catalans, rebeu una forta abraçada plena d’estima i solidaritat, internacionalista, de classe i nacional.

Gonçal Bravo i Reig

Coordinador General

Coordinadora Obrera Sindical – COS

Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans.