Nova guia informativa del sindicat.

Seguint la tasca que portem fent darrerament, i gràcies al treball i col·laboració dels companys i companyes de les sectorials d’Acció Social i de Pensionistes, jubilades i jubilats de la COS, així com des de l’àrea de comunicació del sindicat, us fem arribar aquesta nova guia informativa de gran interés ara mateix.

A causa de la crisi econòmica, l’augment de la desocupació, les altes taxes de precarietat laboral, les miserables pensions que cobren moltes pensionistes i els abusius preus de l’habitatge, cada vegada més famílies tenen dificultats per a arribar a fi de mes i veure cobertes les seues necessitats més bàsiques. Cada dia que passa més persones en atur, treballadors i treballadores amb contractes fem i sous baixos, o jubilats o vídues amb pensions miserables, es veuen en la necessitat de sol·licitar diferents prestacions socials.

Des de la COS no defensem «almoines», sinó drets socials, però drets socials que arriben realment a cobrir les necessitats mínimes de totes les persones de la nostra classe que realment les necessiten. Per això, davant la desídia i la desinformació de les institucions, publiquem aquesta guia per a intentar facilitar l’accés a aquesta prestació social.

Al mateix temps denunciem les innombrables traves que apareixen per a accedir a l’Ingrés Mínim Vital, la falta de recursos econòmics i de dotació del personal necessari per a la seua tramitació.

Precisament per tot això, des de la COS, sindicat de classe i feminista dels Països Catalans sense cap subvenció ni alliberats, continuem informant per tots els mitjans i, també, continuem organitzant respostes de classe i solidàries, per fer front a la misèria i el feixisme creixents.

Per falta d’informació, no et quedes sense drets! Perquè entre totes i tots ho hem de fer tot, sindicar-se és defensar-se!

Descarrega’t o llegeix en línia la guia pràctica sobre l’Ingrés Mínim Vital.