La COS impulsa aquest servei d'assessorament laboral obert a totes les treballadores i treballadors del Maresme.

El passat 1r de maig es va inaugurar La Capsa, local obrer, situat a la cantonada del Carrer de l'Hospital i el Carrer de Sant Ramon de Mataró. Una de les activitats que des de l'assemblea de la COS al Maresme es vol impulsar a través d'aquest espai, és la creació d'un punt d'informació laboral.

 

 

El PIL és un servei d'assessorament laboral, sindical i jurídic per a qualsevol treballadora o treballador de la comarca, sigui o no sigui afiliada del sindicat, estigui treballant o a l'atur. L'àrea d'acció sindical de l'assemblea mirarà de resoldre tots aquells dubtes que es tinguin sobre contractes, jornades laborals, treball en precari, conflictes col·lectius, atur, nòmines, incompliment de convenis…

Malauradament són moltes les treballadores i treballadors que pateixen injustícies en els centres de treball, i moltes vegades es desconeixen els pocs drets que encara tenim els i les treballadores. És per aquest motiu i basant-nos en la concepció solidària que tot sindicat ha de tenir que s'impulsa aquest servei, mirant d'estendre el màxim possible la informació sobre la legislació laboral.

El Punt d'Informació Laboral funcionarà de dues maneres, de forma presencial: Els dimarts i dijous (laborables) de 10.30 a 13.00 h a La Capsa, local obrer (Carrer de l'Hospital, 1) o per correu electrònic, podeu enviar a maresme@sindicatcos.cat les consultes o dubtes que vulgueu aclarir.

Assemblea Territorial de la COS al Maresme
Carrer de l'Hospital, 1 | Mataró
maresme@sindicatcos.cat
facebook.com/cos.maresme
@cosMaresme