La Conselleria també ha anunciat que la propera adjudicació serà el pròxim 2 de setembre.

Ahir, dimecres 30 de juliol de 2014, la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana va publicar oficialment les adjudicacions oficials publicades per la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, pel cos de mestres i professorat de secundària (funcionaris de carrera), pels i les mestres i pel professorat de secundària (ESO, Batxillerat…) interins, del sistema educatiu públic del País Valencià.

 

Mentre la mateixa Conselleria continua destruint llocs de treball, tancant centres públics, unitats i grups de valencià arreu del País Valencià, com el CEiP Cremona d’Alacant, el CEiP Pare Català de Benimaclet… Des de la COS entenem que només organitzades, des de la base, en assemblees de centre i territorials al més amples possibles imbricades amb les lluites socials dels nostres barris i pobles, i exigint els nostres drets laborals (millores salarials, de ràtios, de materials docents…), podrem avançar en el camí d’aconseguir l’Escola Pública que volem i necessitem el conjunt de la classe treballadora del País Valencià i dels Països Catalans. Una escola pública, laica, integradora, no sexista, gratuïta, de qualitat i en català per totes i tots els i les que la vivim, alumnes, ensenyants, treballadors i treballadores, i famílies.

Esperem que el nou curs servisca per augmentar l’organització i el nivell de lluita i consciència. Només entre totes i tots ho podrem tot.

Podeu consultar els llistats en aquests enllaços:

http://www.cece.gva.es/per/docs/adjudicaciones/13-14/julio/sec_carrera_adjudicacion.pdf
http://www.cece.gva.es/per/docs/adjudicaciones/13-14/julio/mae_carrera_adjudicacion.pdf
http://www.cece.gva.es/per/docs/adjudicaciones/13-14/julio/mae_interino_adjudicacion.pdf
http://www.cece.gva.es/per/docs/adjudicaciones/13-14/julio/sec_interino_adjudicacion.pdf

Sectorial d'Educació de la COS / @COSeducacio