Publicació dels llistats d’adjudicacions per la Conselleria d’educació de la Generalitat Valenciana (setembre de 2014)

El professorat no som mercaderia. Les adjudicacions no han de ser una subhasta.

Com ja vam anunciar a finals de juliol passat, el 2 de setembre de 2014, la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana va publicar oficialment les adjudicacions oficials pel cos de mestres i professorat de secundària (funcionaris de carrera), pels i les mestres i pel professorat de secundària (ESO, Batxillerat, etc.) interins, del sistema educatiu públic del País Valencià

 

En aquest enllaç podreu obtenir la informació e la Conselleria: http://www.cece.gva.es/per/val/adjudicaciones.htm?cont=120

Mentrestant, continuem veient com el desgavell organitzatiu, i de tota mena, continua a l’ensenyament del País Valencià, amb una Conselleria desbocada i decidida a fer el més difícil possible la tasca dels i de les treballadores de l’ensenyament i, també, dificultant enormement el procés d’aprenentatge dels nostres alumnes (ara Conselleria exigeix que les proves de recuperació extraordinàries, els antics exàmens de setembre, i l’entrega de notes, tinga lloc abans del 29 de juny… fent gairebé impossible que cap xiquet o xiqueta, que cap jove estudiant, puga aconseguir superar les assignatures amb què més dificultats s’ha trobat al llarg de l’any).

Així, Conselleria continua:

· Destruint llocs de treball (enviant-nos a l’atur a milers de treballadors i treballadores interines), tancant centres públics, unitats i grups de valencià arreu del País Valencià (com el CEiP Cremona d’Alaquàs)

· Dificultant l’accés a les llistes i les places dels i de les interines.

· No pagant-nos els sexennis que se’ns deuen a molts ensenyants.

· I un llarg etcètera.

Al mateix temps, i malgrat tots els problemes i desfetes, veiem amb alegria, il·lusió, una mica de sana enveja, i una solidaritat i suport totals, la nova convocatòria de Vaga convocada pels companys i companyes de l’Assemblea Docent de les Illes pel pròxim 15 de setembre.

Des de la COS entenem que només organitzades, des de la base, en assemblees de centre i territorials el més amples possibles, imbricades amb les lluites socials dels nostres barris i pobles, i exigint els nostres drets laborals (millores salarials, de ràtios, de materials docents, de seguretat i salut als nostres llocs de treball…), podrem avançar en el camí d’aconseguir l’Escola Pública que volem i necessitem el conjunt de la classe treballadora del País Valencià i dels Països Catalans.
Una escola pública, laica, integradora, no sexista, gratuïta, de qualitat i en català per totes i tots els i les que la vivim, alumnes, ensenyants, treballadors i treballadores, i famílies.

Esperem que el nou curs que ara comença servisca per augmentar l’organització i el nivell de lluita i consciència. Només entre totes i tots ho podrem tot.

El professorat no som mercaderia. Les adjudicacions no han de ser una subhasta. Per unes adjudicacions presencials, netes i amb coneixement de les places de treball que s'ofereixen. No volem anar a a treballar amb una bena als ulls.

Sectorial d'Educació de la COS / @COSeducacio