El proper dimarts 28 de febrer l’assemblea territorial de la COS al Maresme juntament amb les companyes del Sindicat de l’Alt Maresme, convoquem una concentració de suport per acompanyar a dos treballadors afectats per casos d’explotació laboral.

A partir de les 12.00h serem amb dos altres companys, l’un treballador del camp i l’altre d’una carnisseria, davant del SOC (c/Castaños, 57) que han dit prou a l’explotació i han denunciat les pràctiques abusives que viuen al seu lloc de feina. En ambdós casos treballen sense contracte, cobren per sota del salari que els correspon per conveni, realitzen moltes hores extres no remunerades i no tenen regularitzada la seva situació administrativa.

Des de la COS observem com la classe treballadora (sobretot aquelles treballadores i treballadors nouvinguts i sense papers) cada cop vivim en un context de major pobresa i explotació, per seguir engreixant les butxaques d’uns empresaris sense escrúpols. Davant aquest context l’organització sindical per reclamar els drets laborals i socials que ens pertanyen, són l’única via per a garantir-los. Per això seguim teixint solidaritat i mobilitzades per fer front a l’explotació patronal.

Perquè la solidaritat de classe és la nostra millor arma, us esperem a la concentració convocada per dimarts 28 de febrer.