El proper dimarts 14 i dilluns 20 de febrer convoquem una concentració de suport per acompanyar al treballador afectat davant la vulneració flagrant i continuada dels seus drets laborals i fonamentals. Exigim la seva regularització administrativa després d’anys treballant a un taller tèxtil, així com les quanties pertinents que l’empresa no ha pagat després d’anys cobrant molt per sota del salari que estableix el conveni i superant amb escreix les 40 hores setmanals. Aquestes només són algunes de les males pràctiques habituals que patia el company al seu lloc de treball.

Mentre l’empresa Cuirots presumeix de ser garant del treball artesanal i arrelat a la ciutat de Vic, sabem del cert que escampa la seva producció en diversos tallers fora del municipi. Un d’aquests (a Calella) on treballava el company afectat, hi són habituals les jornades de feina de més de 8 hores, treballant sense contracte i un salari que se situa al voltant d’uns 80€ la setmana.

Davant aquesta situació de precarietat i explotació flagrants que sobretot afecta els treballadors i treballadores amb una situació administrativa irregular, des de la COS seguim denunciant aquestes pràctiques de tirania laboral i organitzant-nos per fer respectar els drets que tenim com a classe treballadora, ja siguem nascudes aquí o bé a qualsevol indret del món.

Fem novament una crida a la mobilització juntament amb el Sindicat de l’Alt Maresme, i us esperem a les concentracions convocades el dia de la conciliació i el dia del judici.