Denunciem les motivacions polítiques que hi ha al darrere de la mort del cantant de rap grec Pavlos Fyssas (conegut com a Killah P) a Grècia.

El dimarts 17 de setembre, a Atenes, Pavlos Fyssas eixia d’un bar després de veure un partit de futbol, quan diversos simpatitzants del partit feixista grec Alba Daurada el van atacar. Tenia només 34 anys i era conegut pel seu compromís polític amb l’esquerra.

 

 

Quan el capitalisme trontolla els cadells feixistes són utilitzats per mantenir l'ordre i alliçonar la classe treballadora que lluita per defensar els seus drets. Als Països Catalans, com a Grècia, ho sabem bé. Des de fa dècades hi ha agressions, atacs i fins i tot morts provocades per militants neonazis que reben cobertura dels poderosos. Guillem Agulló (companya independentista assassinat fa 20 anys per un militant feixista) és la mostra que la lluita obrera és reprimida a tot preu. Però també Agulló és l'exemple que al feixisme se l'ha de combatre fins a l'arrel.

La classe treballadora de la Mediterrània no deixarem mai de combatre el feixisme, ja siga Alba Daurada o PxC. La lluita contra el feixisme és l'únic camí. Pavlos Fyssas i Guillem Agulló, ni oblit ni perdó.

Països Catalans, 23 de setembre de 2013
Àrea de relacions internacionals de la Coordinadora Obrera Sindical