Aquest dissabte 20 de maig, a Berga, manifestació en suport del company Teti.

En Teti Rodríguez és un company de la COS (Coordinadora Obrera Sindical) i del Casal Popular Panxo de Berga, qui al llarg de la Patum de l'any 2012 va ser imputat per un delicte d'atemptat contra l'autoritat per haver donat un calbot al que aleshores era el regidor del Partit Popular a la capital berguedana.

Inicialment el Ministeri Fiscal sol·licitava una pena de presó de 4 anys i 9 mesos, i l'acusació particular de l'exregidor, sol·licitava una pena de 5 anys de presó. El passat mes de juny es va celebrar el judici i finalment es va dictar la sentència en la qual s'imposava al nostre company una pena de presó d'un any.

Com que no en Teti no té antecedents penals, i en ser una pena inferior a dos anys, segons la seva legislació actual, l'ingrés a presó es podia suspendre però el Ministeri Fiscal, ha insistit i vol que en Teti compleixi l'any de presó, argumentant que l'entorn social del compnay (per ser independentista amb consciència de classe) fan aconsellable el compliment de la condemna. El pròxim dimarts el jutge ha de decidir si accepta o no la petició del Ministeri Fiscal i per tant si en Teti entra o no a presó.

Així doncs, des de la campanya de suport amb en Teti, des d'Alerta Solidària i la COS, us animem a omplir Berga de solidaritat aquest dissabte, a les 19.00 h, a la Pl. Sant Joan de Berga i continuar dient alt i clar, que presó per al Teti, ni parlar-ne!

Presó per ser independentista, ni parlar-ne! Entre totes fem sentir la nostra veu.

#TetiLlibertat | Facebook de la campanya | Twitter de la campanya | Instragram de la campanya