Serà el divendres 15 de maig a les 20.00 h al Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona.

Aquest divendres a les 20.00 h al Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona (Carrer Nau, 11), l'assemblea de la Coordinadora Obrera Sindical al Camp farà un acte de presentació del Punt d'Informació Laboral que inaugura a la capital del Tarragonès.

L'acte consistirà en un Taller d'Insurgència Laboral, a càrrec del responsable del Centre d'Estudis Sindicals de la COS Gonçal Bravo, en el qual s'explicarà la importància de l'organització dels treballadors i treballadores en els centres de treball i de com la COS pot ser un instrument de lluita per a millorar les condicions laborals.

El Punt d'Informació Laboral és un servei gratuït i obert a tots els treballadors i treballadores d'assessorament laboral, dinamitzat per una advocada i membres del sindicat, amb la voluntat d'informar dels drets que té reconeguts qualsevol persona en el seu centre de treball.

El PIL es realitzarà de forma mensual de 6 a 8 del vespre al Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona. Després del taller inaugural, el primer PIL organitzat serà el pròxim divendres 5 de juny. I, la intenció del sindicat, és obrir-lo cada primer divendres de mes, sempre i quan no coincideixi en festiu o alguna data assenyalada.

@COS_elCamp