Serà el divendres 26 de setembre als locals sindicals de la Universitat Politècnica de València.

La secció sindical de la COS a la UPV es presenta aquest divendres 26 de setembre, a partir de les 17.00 h als locals sindicals de la Universitat Politècnica de València, situats entre el pavelló poliesportiu i la piscina de la UPV.

 

 

 

L'acte comptarà amb la presència de companys de la secció sindical, així com companyes de la secció sindical de la COS a la Universitat de Barcelona i del SEPC. Des de la secció sindical es convida a totes les treballadores i persones relacionades amb la UPV: Estudiants, PAS, PDI, becaris, subcontractades, professorat…

Des de l’assemblea territorial de l’Horta de la COS també es vol informar de dos actes més que s'organitzaren durant els pròxims dies:

Aquest dijous 25 de setembre, a les 19.00 h al Casal Obrer i Popular – Francesc Santacatalina (Carrer Salvador Ferrandis Luna, 42 baix esquerra, barri de l’Olivereta de València), tindrà lloc la presentació del llibre: 'Atado i bien atado', llibre de poesia social, plena de compromís i combativitat, on el company, poeta i militant del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT), José Peral 'Scotta' presentarà el seu llibre, recitant alguns dels seus poemes. A més, el company Scotta, com a militant del SAT, parlarà de la situació de la lluita social actualment a Andalusia. Tot seguit, actuació i breu recital del cantautor Lluís Vicent.

I el divendres 3 d'octubre, a les 19.00 h, al COiP, s'organitza la xerrada 'Reptes socials i polítics de la classe treballadora avui' a càrrec de Nines Maestro.

Assemblea intercomarcal de l’Horta i la Ribera de Xúquer
Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per a l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans